54U Media doet meer - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2021-12-13 10:12:40 By : Ms. wanda chen

Home Nieuws Overzicht 54U Media doet meer

MetaalNieuws is een uitgave van 54U Media (spreek uit als five for you media) in Apeldoorn, de uitgeverij in de metaalindustrie. Het maken en verspreiden van MetaalNieuws is onze hoofdactiviteit. Maar 54U Media doet meer, zeker nu de markt veel meer vraagt ​​dan een papieren krant: we creëren content, schieten video's, maken brochures en zorgen voor bereik op social media kanalen. Met andere woorden: we hebben alle mogelijkheden in huis om bedrijven te helpen hun potentiële klanten in de metaalsector te bereiken.

We hebben alle capaciteiten in huis om bedrijven te helpen hun potentiële klanten in de metaalsector te bereiken.

De 5 in de bedrijfsnaam staat voor de vijf oprichters, die samen eigenaar zijn van 54U Media BV. Dit zijn Harold Draaijer, Vincent Span, Eric Weustink, Rijnier van Kesteren en Ingrid Schaake. Ze werkten alle vijf bij Uitgeverij de Ruygt en namen dit bedrijf op 1 september 2011 over van Peter de Ruygt. Dit jaar is er dus een dubbel jubileum; Niet alleen MetaalNieuws viert haar 20-jarig jubileum, 54U Media viert ook haar 10-jarig jubileum.

54U Media is inmiddels een full-service mediabedrijf dat actief is in de markt voor de technische industrie in Nederland, met name de metaal- en metaalverwerkende industrie. De (print)editie van het vakblad MetaalNieuws vormt samen met de bijbehorende website de basis van onze uitgeverij. Maar in de loop der jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld van uitgever van een vakblad dat eens in de twee weken verschijnt tot een moderne multimedia-uitgeverij, die een scherp oog heeft voor digitale ontwikkelingen en een vaste plaats heeft veroverd in de metaalindustrie, maar ook daarbuiten. . Onze belangrijkste titels zijn MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en MachiningNews.

54U Media is een servicegerichte, servicegerichte organisatie die dicht bij de klant staat. Wij hechten veel waarde aan goed persoonlijk contact. Ons kleine team vormt een goed op elkaar ingespeeld team, waarbinnen iedereen zijn eigen taken heeft. Op deze manier kunnen we veel werk snel en efficiënt doen en veel productie draaien. Jarenlang was het werk van een uitgeverij vrij helder: we verkochten advertenties, zorgden voor kopij (teksten en foto's) en drukten die uit in een krant. We hebben het toen laten drukken en bezorgen.

Maar zo simpel is het niet meer. Naast de krant zijn er nog veel meer mogelijkheden om met de metaalindustrie te communiceren. Tegenwoordig wil je digitaal eindigen met je gegevens op de mobiele telefoon of laptop van de metaalondernemer. Niet alleen met teksten, maar steeds vaker ook met bewegend beeld. Er zijn andere behoeften ontstaan ​​dan advertenties in MetaalNieuws. 54U Media biedt tal van mogelijkheden om in de behoefte te voorzien en kan bogen op veel kennis en contacten in de markt.

De basis van dit alles is MetaalNieuws.nl. de nieuwswebsite met actuele berichtgeving voor en door de metaalindustrie. Dit, gecombineerd met het laatste productnieuws, zorgt voor een zeer uitgebreid lezerspubliek, zodat uw banner of advertorial, zeer gericht binnen uw doelgroep, een zeer hoge attentiewaarde krijgt. Mede door de combinatie met de MetaalNieuwsBrief heeft MetaalNieuws.nl maandelijks zo'n 35.000 bezoekers. Kortom, uw online media-uiting op deze nieuwssite versterkt uw naamsbekendheid en zorgt voor meer traffic naar uw website.

Met uitzondering van de feestdagen en de zomervakantie ontvangen de ruim 8.400 abonnees elke dinsdag en donderdag het laatste MetaalNieuws in hun mailbox. Op jaarbasis verschijnen er dus minimaal 90 MetaalNieuwsLetters. Extra MetaalNieuwsLetters verschijnen in aanloop naar beurzen en andere metaalgerelateerde evenementen.

Door jarenlange ervaring in de metaalbranche begrijpt het team van 54U Media als geen ander wie uw doelgroep is, wat hen bezighoudt en belangrijker nog, hoe deze potentiële klanten voor uw bedrijf bereikt kunnen worden.

In een tijd vol afbeeldingen en video's kunnen opvallende en goed leesbare teksten overtuigen. Zo geven webteksten en correct gekozen zoekwoorden (SEO) uw website een betere ranking in Google. 54U Media schrijft vlot leesbare teksten die uw bedrijf, product of dienst overtuigend en onderscheidend kunnen positioneren. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Een mooi klantenverhaal, een nieuw pand, een jubileum, een nieuwe machine of ander leuk nieuws dat je wilt melden? Onze ervaren professionele redacteuren kunnen worden ingeschakeld voor het schrijven van een persbericht, exclusief klantenverhaal, bedrijfsrapport of een achtergrondartikel.

Naast het uitgeven van bovengenoemde vakbladen kunnen wij u ontzorgen op het gebied van: • Ontwerp en opmaak van brochures, flyers en folders • Ontwerp en opmaak van beursmateriaal • Opmaak en opmaak van printadvertenties • Opmaak en opmaak van online advertenties/ spandoeken

Achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan de geheel nieuwe website van 54U Media, die naar verwachting begin januari 2022 online gaat. Daar hoef je natuurlijk niet op te wachten en kun je nu al contact opnemen met de mediaadviseurs Harold Draaijer (06 -51193132) of Vincent Span (06-51193408) voor meer informatie.

Brancheorganisatie FPT-VIMAG en MetaalNieuws hebben elkaar nodig

TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 uitgesteld

Duitse bedrijven veranderen merkslogan voor #zusammengencorona

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Een paar jaar geleden keken we naar…

Brancheorganisatie FPT-VIMAG en MetaalNieuws hebben elkaar nodig

TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 uitgesteld

'De druk op innovatie wordt alleen maar groter'

Pragmatische aanpak brengt leven in digitale fabriek

Met ons geavanceerde machinepark kunnen wij alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren, met de…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al jaren een betrouwbaar en klantgericht…

Machines voor ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaal afwerken. Onze metaalmachines zorgen voor de afwerking…

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantenband…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Een paar jaar geleden keken we naar…

Vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

Ontbramen, rond en klaar! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor ontbramen, afronden…

08-12 Het eerste zichtbare resultaat hiervan is een nieuwe website met een nieuwe webshop die…

08-12 Een pragmatische doelgroep vraagt ​​om een ​​pragmatische aanpak. De 'zien, dan geloven' mentaliteit...

08-12 Daarnaast staan ​​thema's als digitalisering, de slimme fabriek en procesoptimalisatie centraal. Heb je de…

29-11 De complete cel wordt dan werkend uit één hand opgeleverd in de kleuren van…

27-10 In combinatie met een bewerkingsmachine, zoals het QTE 200 SG draaicentrum dat Mazak…

22-09 De mogelijkheden van een Digital Twin gaan veel verder dan die van CAD/CAM-pakketten. Naar…

20-09 Zo investeert Sluiter Machining bijvoorbeeld in nieuwe machines. De meest recente uitbreiding…

20-09 Eind 2019 is de Dutch Heavy Machining Association gestart. De club voor…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en MachiningNews zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan 12.000 tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om en gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentiecookies om uw websitebezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunnen we relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content delen via je social media kanalen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u de door u gevraagde informatie te kunnen verstrekken (gedrukte editie abonnementen en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.