Zorgt de kat van de buren voor overlast? Raadpleeg deze katvriendelijke tips - Kassa - BNNVARA

2021-11-04 09:28:49 By : Mr. kevin Xu

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Heb je een vraag, suggestie van wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

Wat een briljant idee: je tuin onaantrekkelijk maken. Wie wil dat niet? asociale egoïsten katten overal kunnen laten rondlopen.

Persoonlijk vind ik het van de buren uit de tuin te houden. De enige goede tips hierboven waren tip 7 en tip 9. Wanneer je kiest voor een kat als huisdier is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om te zorgen dat buren en buurtbewoners geen laatste planning van andermans huisdier.

Hallo, dit artikel is de omgekeerde wereld hoor. Ikzelf mag 3 katten en ja die mogen naar buiten, alleen in mijn gevormde tuin! Mijn katten zijn mijn verantwoordelijkheid, het is mijn tweede verantwoordelijke zorg te dragen dat tien eerste mijn katten veilig zijn en tien niemand in de omgeving van ze zal plannen! Dit is beslist niet de verantwoorde van mijn buren! Te zot voor woorden dat buren op mijnkosten moeten gaan maken om katten uit hun tuin te were! elk, ik ben de kattenliefhebber en alle verantwoording over mijn "meiden". Netjes gechipt en geholpen! Ik zorg ervoor dat mijn dames volle maagjes hebben en het is schattig om te zien dat alle vogels zich zo welkom voelen in mijn tuin en lekker smikkelen van het voer dat ik de vogels aanbied. Mijn katten vinden het leuk om naar de vogels te kijken op 1.5 m afstand en laten de vogels gewoon met rust, dit is een kat dus aan te leren mits het maagje vol is! Dan wat tips voor de mensen waarvan de katteneigenaar niet de verantwoorde neemt. Tip 1, water gooien, maar dan wel graag naast de indringer! Tip 2, pak een klein plastic flesje en doe daar voor de helft kleine steentjes in of wat grind. Maak daar flink lawaai mee en help dat niet bij een eigenwijze kat gooi het flesje dan richting kat maar zorg er weer voor dat de kat niet geraakt wordt! Tip 3, leer zelf om "gevaarlijk" te miauwen. Ik heb dat tegen katten die toch in zelf gedaane tuin waren gekomen en echt, het helpt! Al lachen je buren je misschien zelfs uit omdat je stond te miauwen. Bij het waren van katten is het belangrijk om echt te houden, de volhouder wint en katten hebben heel veel geduld. Verdere raad ik aan alle vormen Verdere producten lekker in de winkels te laten liggen, het kopen is verspilling van je geld want ze helpen je geen van alle. Geduld en volhouden, als je de eigenaar kent probeer in gesprek te gaan om ook dat vaak niet te helpen. Een weg verder vinden en honderd meter verder?- het heeft geen nut, de meeste katten en vooral diegene die niet geholpen kunnen worden zijn de terug naar huis prima vinden, al zet je ze 2 km. Bedenk alsjeblieft dat de kat zelf er niks aan kan doen, die volgt gewoon het instinct. Ik spreek al vele jaren de hoepel uit dat iedere katteneigenaar zelf de verantwoording neemt als de kat naar buiten mag gaan, het is een kleine moeite als je echt van je kat houdt. Fijne dag allemaal en veel succes, groeten en miauwtjes

Kijk zo kan het ook, hier is sprake van verantwoordelijkheid die de katten verongelukken / verdrinken in je handen door aanrijdingen van verkeer. Zorg ervoor dat ze zich tot deze ruimte kunnen voordoen. Op deze wijze help je de katten en ook de natuurlijke habitat kan zich herstellen. hekel aan katten is niet de juiste benadering, kunt beter de baasjes er aanspreken, als deze de dieren niet goed verzorgen zoals hierboven wel het geval is, een hekel aan de baasjes krijgen. Overigens geld voor alle dieren.

agapon1951, Dank je wel voor het compliment. Ik heb al zo vaak meegemaakt dat een katteneigenaar de kat vrij naar liet want o dat dier verdiend de vrijheid, volgens hen. En dan gebeurd er een ongeluk, de kat gewonden van is al dood als het eindelijk gevonden wordt. Dikke dikke tranen van verdriet heeft de eigenaar dan maar..... Het kattenprobleem in nederland is groot, teveel oepsnestjes, niet gechipt dus kat onbekend. De wet werkt ook niet mee. Al jaren strijd ik samen met vele over verplicht chippen, verplicht laten helpen enz enz. Kinderen mogen zeggen, dezelfde nemen voor nemen. Neem je verantwoording en zadel een ander niet op met de narigheid die een kat kan veroorzaken bij een ander.

Helaas ben je één van de weinige moeite doet om te voorkomen, gewoon TOP!. De meeste kattenbezitters hebben mailing aan een ander die laatste heeft van katten die de tuin vol schijten en zeiken. En zeg er maar niets van want dan kun je ook nog een grote bek krijgen. Frustrerend dat ik voor mijn hond belasting moet betalen en netjes aan de lijn moet houden en, terecht, de poep moet opruimen.

Contentino, ook U dank U wel voor het compliment dat ik wel mijn verantwoording neem voor en over mijn harige belhamels. Ik begrijp ook U volledig! Al ben ik geen honden van kattenbelasting gaan en gelukkig is de hondenbelasting al in veel Gemeentes afgeschaft willen ook belasting moeten betalen voor de meeste eigenaars inderdaad zelf de stoelen van hun lieverd opruimen. Ook hier is het zo dat de goede verantwoorde eigenaren moeten boeten voor de onverantwoorde eigenaren! Het verplicht je hond aan de lijn moeten houden, buiten mijn slechte gezondheid is dit een reden voor mij om geen hond meer te verzorgen. In mijn woonplaats mag je hond los laten op speciaal veldje, daar mag het dier rennen en lol maken de rondte vliegen en de eigenaars in staat de rollen. Helaas zijn de gevormde katten en meestal de voorzien van. In mijn naaste omgeving lopen vele katten dag en nacht vrij en ja ikzelf ben vaak genoeg afgemiauwd omdat ik met de eigenaren in wilde gaan en wilde vertellen dat het ook echt anders kan en de kat dan echt niks tekort komt wat vrijheid betreft, de noodzaak van chippen vertellen, de noodzaak om de kitten op tijd te laten helpen. Zo vaak heb ik het antwoord gekregen dat mannen daar geen geld voor zou hebben. De kosten van een dier, er wordt bij de aanschaf van een dier vaak niet aan gedacht dat de lieverd echt meer kost dan alleen wat eten. Sorry, maar het zit mij hoog! Er is zoveel dierenleed door mensen en dat doet mij als dierenliefhebber veel pijn. De kat die overlast veroorzaakt is de pijn, moet lijden omdat het wordt met nare dingen. Peper strooien las ik als tip. Alsjeblieft doe dat niet! Het opsnuiven van peper kan echt schade toebrengen aan het gevoelige neusje van de kat! Uren kan ik doorgaan, ik zal nu gaan stoppen. Mijn laatste tip, weet U van stoelen in Uw tuin heeft oorspronkelijk het bij de eigenaar in de brievenbus. Namen mijn 3 kattenmeisjes en mijzelf wens ik iedereen een fijn weekend toe.

Voor katteneigenaren: https://ongewoonboom.nl/tuinafscherming/ Voor kattenhaters: vang de kat, en laat 'm een ​​paar honderd km verder los.

mijn tip is om koffiedik te strooien in je tuin. Dit plakkerige goedje vinden katten vervelend en de geur niet fijn. En deze biologische oplossing ook nog eens goed voor je bloemen en planten.

Doe de kat een belletje om ervoor te zorgen dat de vogeltjes worden opgeschrikt door het geluid.

Takjes van de rozenstruik her en der in je tuin leggen helpt ook

Waarom moet ik als liefhebber van vogels, tuin. En houder van een vijver. Mijn eigen tuin en "beveiligen". Dmv gaas, elektriciteitsleidingen. Of een rolstang systeem op de schutting. Kopen cq aanschaffen van zo dat ik laatst heb gekocht vd?? De buren zijn katten liefhebbers, ik niet. De buren hebben een kat,ik niet. Laten de buren zorgen dat ik afgelopen heb van hun kat. Schoffel?? hun probleem. Niet de mijne. Het is hun kat. Dus goede tips voor de kattenliefhebbers, hoe ze hun kat thuis houden. de buren niet op kosten worden gebracht. Géén ergenis hebben van hun kat.En kunnen genieten van hun tuin met alles er op,in en aan. Zonder de kat vd buren. Ronald Gr.

Helemaal mee eens. Mijn buren hebben gekocht om hun kat uit tuin te gebruiken, van alles houden en gekocht om hun kat uit tuin te. Wat denk je wat ze doen? > ze nemen een 2e kat! En hebben gewoon schijt aan de buren, want 'mijn kat mag toch ook vrij buiten zijn net als de vogels'! Na tussenkomst van politie hebben ze uiteindelijk na 1 jaar een halfbakken geplaatst, want het mag natuurlijk niet te veel kosten om je eigen huisdier op je eigen terrein te houden. Het is gemakkelijk om de deur open te laten voor de kat, want dan heb je er geen omkijken naar. Ik zeg altijd: als ik een kat had gewild dan had ik wel 1 gekocht!

De eerste 6 tips gaan over de buren het kattenprobleem kunnen aanvallen. Daarna pas over de eigenaars. Vreemde plaatsing. Klagen over kattenoverlast leidt bijna altijd tot overtrokken reacties van kattenbezitters. De aanpak van Kraa versterkt dit alleen maar.

Kun je ook eens tips geven van een kattenhater??? Die antwoord mij beter passagier. Werkelijk vreselijk die katten, aan de lijn die van binnen blijven en katten invoeren.

kijk bij agapon1951 vwb de Europese richtlijnen houden katten. Klaag de gemeente aan en je hebt zeer grote kans (via advocaat) dat er verbod op komt. Gevolg dat zowel de kat als de natuurlijke habitat beschermd wordt. Vandaag weer een aangereden kat in mijn handen gestorven. Haat de kat niet maar de onverantwoordelijke baasjes die de oorzaak zijn.

Krolse katers bestreed ik s'nachts met boterhamzakjes gevuld met water en azijn, je moet wel de vluchtweg weten en je moet anticiperen met het gooien net ervoor zorgen dat er een hele voorraad ligt op de slaapkamer vensterbank, ik heb zelf ook katten maar ik wil wel slapen.!!

briljant! zijn hier opnames van?

Kan Eline geen andere hobby vinden, wat een onzin dit kan je niet serieus nemen.

Ik ben echt over dit artikel, de omgekeerde wereld. De gene wie een kat moet zorgen dat je een ander geen overlast bezorgd. Ik erger mij dood aan de loslopende katten in mijn buurt. Een goede tip koop een katvanger (een kooi die dicht slaat) stop hem in je auto en breng hem een ​​eind weg en de kans is groot dat hij niet terug komt. Komt hij wel terug , dan in iedergeval niet meer in je tuin. Wel kat onvriendelijk,das dan jammer.

Knip de dode takjes van rozenstruiken aan stukjes van ± 8 a 10 cm. en strooi die op die plaatsen in de tuin waar de kat (ten) regelmatig komt / komen. Aan die takjes zitten vlijmscherpe naalden, daar heeft een vreselijke hekel aan.

1. zoals kattenliefhebbers rossen weer is, dat is een exoot is die hier niet thuis hoort en de jacht op andere dieren afdoen met het natuurlijk gedrag. Oorspronkelijk uit het midden oosten komt en in de periode van de pest komt op de ratten te bestrijden die de pest komt. 2. dat de kat aanbrengt aan de natuurlijke habitat en zelfs die vogelsoorten uitsterven of op uitsterven staan ​​in een veelde reactie uitlokken. Dit is al regelmatig gebeurd, waarvan de laatste slachting in Amerika. 3. het verbod van katten cf Europese richtlijnen ten zeerste ontraden Het is politiek gebaseerd, wat weer tot gevolg heeft dat de politiek niet ingrijpt. 4. er meer dan 200000 katten verwilderd zijn en veroorzaakt schade veroorzaken aan de natuurlijke habitat 5. de katten niet verplicht worden gechipt te worden en tevens gesteriliseerd. Katten kunnen op die manier sneller bij de eigenaar terug worden gebracht. Tevens wordt de overbevolking van katten teruggedrongen zonder schade aan het dier zelf te brengen. 6. Een oplossing is voor de vorm van staaldraad van kippengaas. Er gaan zijnt ook kattenrassen die als een huis willen hebben naar buiten te voelen. Kijk ook eens bij de Sophie Vereeniging voor verdere info. Deze stichting is zeer bewust van het welzijn van de dieren.

Huisdieren horen tot jou huishouden en dienen niet in de gelegenheid te worden gesteld bij een ander huis te houden. Met de naam van katten zijn eigenaren die aso's hebben met als argument dat het nu toekomstige territoriale jagers zijn. Dit argument slaat nergens op willen vogels vliegen nu en vissen nu wel de eigenaren en aquaria . Als je kiest voor een huisdier moet het dier dus thuis houden en niet tot last van anderen laten zijn, zie je daar geen heil in moet je er van zien dat heet je verantwoordelijkheid nemen.

Europese regelgeving geven ook aan en bij een kans te winnen naar een gemeente is de kans om zeer groot te zijn met betrekking tot het los laten van katten te winnen. Men doet dit niet vanwege de politieke gevoeligheid. Particulier ontwerp een aan te spannen is van alle gemakken voorzien.

Kat vd buren, dan maar in de tuin etc.,maar hoe kan ik hem waren op mijn eerste etage(slaapkamer)boven 2 deuren,om te luchten, en dan zit erde kat toegevoegd mijn bed,ikschrik me een hoedje,en horren zijn duur,dan heb ik wel nodig…..5 stuks Heeft u een idee?????,ik wil geen ongenoegen met deburen,dus ik houd mijn mond dicht

Zo snel je de kat in je tuin ziet emmer water over heen gooien.

Het klinkt allemaal mooi, maar wat als je grote tuin hebt, wat je moet doen om katten te zijn die over schuttingen en muren klimmen om in je te komen. Mannen nemen een kat, geven ze een kattenluik en laat maar lopen. Als iemand dieren heeft dan je eigen tuin af en zorgt dat een ander geen overlast heeft van je kat. Waarom niemand maken, zoals horren voor je ramen boven en tuinafzettingen, Gaas klimmen ze ook over en struiken in een groententuin is gen optie.

Strooi, daar waar de kat vaak komt, eens wat peperpoeder en hij/zij zal wat minder die plek(ken) opzoeken. Is niet vervelend maar irriteert onderpootjes.

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!